Lid worden

 

Voorwaarden

 

Het '27th Squadron' is een non-profit organisatie met als doel het promoten van desktop flight simulatoren. We zijn géén computerclub, we vliegen er alleen maar mee. Iedereen is bij ons dus welkom, of je nu een leek of een specialist bent. De enige voorwaarde is dat je beschikt over de originele geregistreerde flight simulator software (Lees: geen kopieën) en bereid bent je eigen materiaal mee te brengen. Basiskennis van computers is wel noodzakelijk.

 

Meer informatie over de werking tijdens één van onze meetings.

Wie ?

Ieder die al jaren min of meer gefrustreerd wordt door de complexiteit van het vlieggebeuren en eindelijk uit de problemen wil geraken. Ieder die gefascineerd wordt door vlieg simulatoren maar eigenlijk compleet simulator analfabeet is. Ook voor degenen die al goed op de hoogte zijn op gebied van vliegen, flightsim, computers en netwerken en zijn kennis wilt doorgeven aan anderen.

Voordelen

Deelname aan de maandelijkse meetings van het ''27th Squadron', waar allerlei nuttige tips en tricks, besprekingen en briefings van nieuwe software, etc behandeld worden.

Deelname aan ATC gecontroleerde vluchten met alles erop en eraan, rally's, etc...

Beschikbaarheid van de clubsoftware die de laatste sceneries, nieuwe vliegtuigen, en allerlei handige softwarefiles bevatten.

Toegang tot de club bibliotheek.

De mogelijkheid tot aankoop aan zeer schappelijke prijzen van VFR-, IFR-,Flightplanning- en radiotelefoniecursussen en originele documentatie zoals vliegkaarten, naderingsplannen, etc...

Verdien uw 'wings' door het afleggen van 'checkflights', test uw bekwaamheid tijdens luchtrally's en het vliegen van georganiseerde vluchten.

Mentor

Om nieuwe leden wegwijs te maken in onze club en in de moeilijke wereld van het virtueel vliegen, zal elk nieuw lid een mentor of peter toegewezen krijgen. Het nieuwe lid zal van deze mentor een briefing krijgen over de organisatie van de club en over de noodzakelijke hard- en software.

De mentor zal er tevens voor zorgen dat het nieuwe lid beschikt over de juiste software en documentatie. Dit om de nieuwkomer een goede start te geven in onze prachtige maar complexe hobby.